Select Page

Ervaringen van deelnemers

 “Ik heb in een aantal intensieve sessies met Michel Huijgen gewerkt aan persoonlijke productiviteit. De wijze van het organiseren van de mail en de agenda in Outlook, en de vertaalslag hiervan in het dagelijks werk zijn zeer nuttig gebleken. De 1 op 1 training is zeer effectief en aan te raden voor mensen die veel verschillende projecten onder hun hoede hebben. Wat resteert is ruimte. Ruimte om je eigen werk goed te doen.”  (Pacco, Architect/Stedebouwkundige)  

“Prettig, gezellig, doelgericht, efficiënt, praktisch, snel resultaat. Algemeen gevoel van opluchting. Spreading the word! 1 op 1 maakt bovenstaande mogelijk.” (Barbara Schipper, Talpa connect, Sponsor Connector

“De training heeft er voor gezorgd dat ik meer overzicht,structuur en grip heb op de door mij uit te voeren taken. Door de 1 op 1 training en de 4 x 1 uur opleiding wordt er gewerkt aan de problemen waar jij tegen aanloopt. Dit zorgt er voor dat je het geleerde ook daadwerkelijk gaat toepassen. Het boekje wat je per mail heb doorgestuurd is inderdaad leren kort en er staat alles in wat je tijdens de cursus hebt geleerd” (Paul Florissen, Hoogheemraadschap van Rijnland, Civiel Technisch vakspecialist)

“De training is een goed hulpmiddel/tool om je werk te organiseren. Afhankelijk van de behoefte, niet alleen om een nieuwe structuur aan te brengen maar ook om je bestaande werkwijze te verbeteren.” (Charles Bleekveld, Gemeente Leiden, Stedelijkbeheerder Technische Installaties)

“Training was zeer praktisch en nuttig omdat het een behoefte invult welke RWS niet meer ondersteunt. Een training “technisch” (hoe ga ik met Outlook om) als wel “procesmatig” (hoe richt ik mijn dag in) die zeer aan te bevelen is.” (Ron van den Ende, Rijkswaterstaat, Hoofd Unit Tunnelbeheer)

“Deze training heeft mij geleerd om rust en ruimte te creëren is de overvloed aan email. Door de heldere uitleg en ‘hands on” praktijk ondersteuning werden de voordelen snel zichtbaar waardoor het volhouden en uitbouwen van deze werkwijze werd gestimuleerd. Iets wat ik in andere time management cursussen mis. Het deurmat principe is even simpel als eenvoudig en daardoor zeer goed toepasbaar. Dat in combinatie met een goed opgezette takenlijst geeft mij rust en meer ruimte om te werken aan het “echte” werk.” (Richard Hensen, Rijkwaterstaat, Medewerker aanleg en beheer) 

“De cursus heeft me geholpen bij het structureren en overzichtelijk maken van mijn werk. Ik vond het fijn dat het geen verhaal is dat je aan moet horen maar dat je daadwerkelijk samen aan de slag gaat en dat er een goed tempo in de afspraken zat zodat je ook daadwerkelijk het geleerde gaat toepassen” Christine Mak, afdelingshoofd

” Het concept van 1-op-1 training is bijzonder effectief. Aan de hand van de theorie wordt de bedoeling van de werkwijze doorgenomen. Daarna direct aan het bureau in praktijk gebracht. Vragen kunnen direct gesteld en direct beantwoord worden. De werkwijze is simpel en doeltreffend opgezet en kan uitgebreid of versmald worden, waar nodig, aangepast aan het werkpakket en functie. Na de eerste sessie train je met de eerste stappen en bemerkt meteen de rust die het geeft om zo te werken. Na vier weken is het gewoon geworden om via de nieuwe werkmethode te werken. Het heeft mij rust in het hoofd en overzicht in de mailbox gegeven!” (Dini Zoet, Dienst Ruimtelijke Ordening, medewerker COM)

“De training heeft mij een georganiseerde werkwijze gegeven. Ook veel tijdwinst en rust in mijn hoofd” (Frank Buijsman, Rijkswaterstaat)

“De training is een goed hulpmiddel/tool om je werk te organiseren. Het helpt mij vooral om structuur op te bouwen zodat ik niet op het laatste moment acties moet uitvoeren die ik al veel eerder had moeten zien aankomen.” (Hans Jager, Rijkswaterstaat) 

“Snelle en heldere training, nu een makkelijker en goed overzicht van mijn inbox, taken en to do list. Sneller handelen en een winst in tijd…” (Agus, Informatiebeheerder)

“De training heeft me geholpen om orde te scheppen in mijn mailbox en daardoor in mijn taakoverzicht. Het behandelen van de ingekomen mail zoals je de post op je deurmat behandeld lijkt logisch maar was niet in me opgekomen. Michel is een erg prettige docent die het begrijpt als je iets niet snapt.” (Silvia,  Makelaar bewoners initiatieven)

“Fijne cursus die betrekkelijk weinig tijd kostte. Baat vooral van het leren je zelf strak organiseren. Zodat je weer de baas wordt over je eigen tijd. Trucs om overzicht te houden op je agenda, zodat je geen dingen vergeet en de belangrijkste zaken eerst doet.” (anoniem) 

“Ik vond de training bijzonder nuttig. Het heeft bij mij voor ontzettend veel rust en structuur gezorgd. Ik ga hier nog jaren plezier van hebben” (anoniem)

“De training is een goed hulpmiddel/tool om je werk te organiseren. Afhankelijk van de behoefte, niet alleen om een nieuwe structuur aan te brengen maar ook om je bestaande werkwijze te verbeteren”. (Charles, Stedelijk beheerder Technische Installaties)

“De training heeft mij een georganiseerde werkwijze gegeven. Ook veel tijdwinst en rust in mijn hoofd.” (Frank, Technisch Medewerker RijksWaterStaat)

Meer info? Klik hier